Bob in Burundi – 10

IMG_0731Toernooidag voor de spelers van INTWARI. We gaan een toernooi spelen met de spelers onder de 15 jaar op het kunstgrasveld waar we gisteren ook al waren. We hebben vijf teams samengesteld en ik zit bij team 5.

De teams zijn samengesteld met alle spelers door elkaar gehusseld. De hele goede spelen met de minderen, waardoor het vooral een teamprestatie wordt. De Burundese spelers spelen in het begin erg hard en mijn vader geeft aan dat hard lichamelijk contact vanaf dat moment niet is toegestaan. Het zijn hele leuke wedstrijden waarbij de jongens aan de kant de anderen erg steunen.

Uiteindelijk wordt ons team laatste maar hebben we goed gevoetbald.

 

IMG_0667
Spelers wachten op het begin van het toernooi
IMG_0678
CoachBawilly stelt de teams samen
IMG_0817
Eindtoespraak van President Abega en mijn vader

IMG_0862IMG_0876Wij zijn de laatste avond samen met de trainers naar het restaurant geweest waar ook de nijlpaarden waren. De trainers wilden nog graag over het trainersvak praten en ze zouden een officieel certificaat krijgen voor de goede manier waarop ze het laatste half jaar de spelers hebben opgeleid en begeleid.

Het was een hele gezellige avond waarbij er veel werd gelachen en ideeën met elkaar werden gedeeld. Na afloop gaven wij elkaar de hand en beloofden om met ons goede werk door te gaan. Ik zal de coaches en vooral de vertaler heel erg missen. Hij was heeeeeel grappig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Uitloggen op dit account

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading cart ⌛️ ...