Prosoc Cup 2018 Passend Voetbal

Prosoc Cup 2018 Passend Voetbal

Categorie : Passend Voetbal

Op een stralende zondagmorgen verzamelden zich de teams van Sp Neede, FC Eibergen, PV HSC’21, PV Wilhelminaschool, Schalkhaar en PV Enschede op het terrein van AVC Heracles Almelo voor de Prosoc Cup. Naast de teams waren er een kleine 80 supporters meegekomen.

Alles was in goede gereedheid gebracht door een aantal vrijwilligers en om 10.45 uur, na een welkomstwoord werd er afgetrapt. Er werd 5v5 gespeeld met kleine doeltjes. Er werd niet alleen om elke bal gestreden, maar ook bij vlagen goed gevoetbald. De verschillende teams genoten van de spannende wedstrijden en pakten daar waar nodig hun verlies. Er werd vooral gevoetbald met respect voor elkaar en de scheidsrechters waren eigenlijk niet nodig. Je mag wel stelen dat de spelers een voorbeeld waren voor het reguliere voetbal.

Uiteindelijk werd Passend Voetbal Enschede kampioen. Sp Neede een hele goede 2e en nummer 3 is SV Schalkhaar geworden. De andere teams hebben gestreden voor wat zij waard waren en verdienden hun medaille dubbel en dwars.

Als organisator dank ik AVC Heracles voor het beschikbaar stellen van hun accommodatie en Drankenservice Knol en Jumbo Almelo voor hun bijdrage. Verder wil ik de scheidsrechters en administratieve assistenten, Bob, Aurin, Quinten, Marvin, Chris,Robin, Yannieck en Sabine hartelijk danken voor hun bijdrage !

Al met al een geweldig evenement waar wij als organisatoren erg trots op zijn !

Foto’s J. Vinkevleugel


Loading cart ⌛️ ...