Van Autivoetbal naar Passend Voetbal

  • -

Van Autivoetbal naar Passend Voetbal

Categorie : Uncategorized

voetbal-voor-iedereen-passend-voetbal-001Prosoc wil dat ieder kind dat niet in het reguliere voetbal zijn of haar plekje heeft gevonden, een kans bieden om te voetballen.

Alle kinderen en jong volwassenen met autisme, ADHD, licht motorische beperking, verstandelijke beperking of met gedragsproblemen zijn bij ons welkom. Prosoc heeft als doel om de kinderen voor te bereiden op het reguliere voetbal daar waar mogelijk en als dit niet kan een vangnet te creëren waarbij men onderling kan trainen en wedstrijdjes kan spelen.

DSC_0104Ook als een kind of jong volwassene dreigt uit te vallen bij het reguliere voetbal kan passend voetbal de uitkomst zijn om binnen korte tijd weer aan te sluiten bij het reguliere voetbal.

dsc_0065Tevens wil Prosoc de kinderen en jong volwassenen een beter zelfbeeld, betere sociale omgang en betere resultaten op school bieden. Resultaten uit het verleden tonen aan dat er van de 56 kinderen sinds september 2014 al zeven kinderen het prima doen in het reguliere voetbal. Tevens is bij een aantal kinderen het medicijn gebruik gehalveerd of zelfs volledig gestopt !

Prosoc biedt trainingen aan in een veilige omgeving waarbij Veiligheid, Plezier en Discipline de pijlers zijn van het succes.Nu in Almelo, Hengelo en Enschede, maar binnenkort ook elders in Twente te vinden.

Interesse ?   Bel met 0645467595 of email : info@prosoc.nl

 


Loading cart ⌛️ ...