Autivoetbal in Polman Stadion Heracles

Autivoetbal in Polman Stadion Heracles

Categorie : Uncategorized

IMG_7975Ruim 40 spelers van de autivoetbalteams uit Almelo, Hengelo en Enschede hebben de training van hun leven gehad in het stadion van Heracles Almelo.

Als afsluiting van het seizoen had Heracles Almelo de teams de beschikking gegeven op de kunstgrasmat van het nieuwe stadion, waarin Heracles Almelo het afgelopen seizoen zo succesvol is geweest.

De spelers genoten met volle teugen van het goede weer, de geweldige locatie en de bekende oefeningen onder leiding van de diverse trainers. Vijf verschillende oefeningen werden fanatiek uitgevoerd ondanks de hoge temperatuur. Gelukkig was er tussentijds drinken geregeld en konden de spelers het goed volhouden.

IMG_7930Ook was er de mogelijkheid om het stadion eens van dichtbij te bezichtigen. Sommige spelers waren nog nooit in een voetbalstadion geweest en alleen dat was al een hele ervaring. Ook was het mooi om te zien hoeveel ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen de tijd hebben genomen om te genieten van de inzet van de kinderen

IMG_7982Prosoc wil dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te voetballen, ongeacht het rugzakje dat men meedraagt. Sinds 2014 is Prosoc in Twente de baanbreker voor deze doelgroep waar instromen in het reguliere voetbal de doelstelling is, maar als dit niet kan een vangnet te creëren. De voetbalverenigingen SV DRC 2012, SV Juliana 32 en VV Rigtersbleek nemen hierin hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en zijn nauw betrokken bij de doorontwikkeling richting een auticompetitie.

IMG_7886“Ruim 40 spelers maakten er een dag van om nooit te vergeten. Wat heb ik genoten. Bijna twee jaar geleden ben ik gestart met dit project, waarbij voetbal voor iedereen de basis was/is. Nu ruim 40 spelers aan de start voor een training in het stadion van Heracles. Dank aan Heracles Almelo, Special Heroes, de ouders, de sponsoren en vooral dank aan de kinderen die mij na elke training weer het gevoel geven dat ik ze blij heb gemaakt en in beweging heb gebracht. Trots ook op de manier waarop wij al vier spelers hebben laten doorstromen naar het reguliere voetbal en met goed resultaat.Na de zomer gaan we weer verder en breiden uit zonder dat we aan kwaliteit gaan inboeten.”

Dank aan de trainers Bob, Chris, Emre, Demi en John voor het begeleiden van de diverse teams.

#autivoetbal #svdrc2012 #svjuliana32 #vvrigtersbleek #heracles #almelo #specialheroes


Loading cart ⌛️ ...