Burundi / Indonesie

  • -

Burundi / Indonesie

Categorie : Uncategorized

slide001

Prosoc levert technisch advies aan voetbalscholen over de gehele wereld. Als technisch directeur ben ik verbonden aan CDIF INTWARI uit Burundi. Ik ga hier minimaal 1x per jaar naartoe om naast de spelers de trainers te trainen, daarnaast ben ik adviseur aan de Hui Soccer Club in Indonesië. Binnenkort zal er eveneens met een Nepalese club overeenkomst worden bereikt mbt een adviserende rol.

cdifsmall
CDIF INTWARI – BURUNDI

Bij de INTWARI CDIF ben ik Technisch Adviseur, maar bovenal zeer betrokken bij de visie van President Pierre Abega. Ik deel deze volledig en ondersteun deze dan ook op allerlei manieren. Een voetbalschool in een van de armste landen op de wereld. Een voetbalschool voor iedereen, ongeacht etniciteit. Arm of rijk, voetbal wordt hier gedeeld.

Ik adviseer Abega, train de trainers en laat spelers zien hoe er in Europa wordt getraind en gespeeld. Technisch zijn deze spelers ontzettend goed en hebben de juiste mix tussen de gespierde west afrikaan en de endurance van de oost afrikaan.

In 2017 willen wij een aantal spelers laten meespelen in de U17 van het Burundese Nationale Team.

Naast het voetballen probeer ik door een aantal sub projecten kinderen te helpen met onder andere; voorkoming van Obesitas en het schoonhouden van het trainingsveld. Milieubewust en preventief ten aanzien van blessures.

TraininggroundU ziet de trainende kinderen en het verzamelen van afval en puin van het trainingsveld.

Als verder doel heb ik het verkrijgen van een bus voor het vervoer van de spelers. Veel kinderen moeten soms wel een uur lopen voor zij op het trainingsveld zijn aangekomen en moeten dan na de training dezelfde weg te voet afleggen.

Voor meer informatie klik hier voor de website

slider002slide002

Voor ondersteuning verwijs ik graag naar de website van Akarusho.org. Deze organisatie zet zich in om fondsen aan te boren waardoor kinderen in Burundi kunnen worden geholpen. Denk hier aan sport, voeding, onderwijs en sociaal maatschappelijke projecten.

 

 


 

1375269_537689136309690_2012737644_n
HUI SOCCER CLUB – INDONESIE

Hui Soccer Club, is een voetbalclub opgericht door voetballiefhebbers Henry and Retno Uche Iwuanyanwu. Henry Uche Iwuanyanwu heeft voetbal mangement gestudeerd aan The Wharton School, University of Pennsylvania), is ICA B-licensed and US Soccer Coach en scout voor een aantal Europese topclubs.

Ik adviseer de club met technische adviezen, tracht Indonesische spelers met extra-kwaliteiten mogelijkheden te bieden voor trials in Europa. Ik bespreek met de technische staf voetbaltechnische en tactische problemen waar men op stuikt en adviseer in deze met oplossingen en mogelijkheden.


Loading cart ⌛️ ...