Burundi is calling ! Binnenkort gaat Prosoc

Burundi is calling ! Binnenkort gaat Prosoc

Categorie : Uncategorized

Binnen afzienbare tijd zal ik weer afreizen richting Burundi. Helaas is er in 2016 geen mogelijkheid geweest om af te reizen ivm de onstabiele situatie in het land, maar dit jaar gaat het dus weer door !

Op uitnodiging van Pierre C. Abega zal ik een bezoek brengen aan de Intwari Academy en de voetbal- sportaccommodaties van de Burundese Voetbalbond. Om het jeugdvoetbal een extra boost te geven zal er gedurende mijn aanwezigheid een aantal clinics worden gegeven. Verder ga ik de ontwikkeling in kaart gaan brengen van de spelers binnen de academie.

Ook zal er een tweetal gast trainingen worden verzorgd voor de Burundese Voetbalbond en een drietal clinics worden verzorgd voor de jongste leeftijdscategorie die in de buitenwijken van Bujumbura wonen.

 

Ik vraag niet snel om iets, maar het zou geweldig zijn als er met uw steun weer voetbalschoenen en ballen kunnen worden overhandigd. Heeft u dus nog voetbalkleding in jeugdmaten en voetballen in goede conditie dan hou ik mij daarvoor graag aanbevolen. Ook een donatie om voetballen mee aan te kopen is natuurlijk mogelijk.

Neem aub contact op met info@prosoc.nl

of bel met 0645467595


Loading cart ⌛️ ...