Geslaagde 2e bijeenkomst trainer-ik-ben-de-weg-kwijt

  • -

Geslaagde 2e bijeenkomst trainer-ik-ben-de-weg-kwijt

Categorie : Uncategorized

In de kantine van SV DRC 2012 te Almelo heeft de 2e en tevens afsluitende avond plaatsgevonden van de cursus Trainer-ik-ben-de-weg-kwijt.

Een thema/leer bijeenkomst om hoe om te gaan als trainer/leider/bestuurslid met kinderen met een voor van autisme. Tijdens de bijeenkomst werd er door Prosoc een presentatie gegeven over voetbaltrainingen voor deze doelgroep. Mooi hiervan was dat er meteen een interactief gesprek plaatsvond tussen mij, de deelnemers, een ouder, twee assisten trainers Bob en Felix en de organisatie. Waardoor er veel duidelijkheid en begrip voor elkaar ontstond.

Naast de presentatie werd er door Femke Hamburger, van Hamburger Coaching een wandeling gemaakt langs de diverse posters, waar menigeen zijn of haar informatie uit kon halen. De boterham met chocopasta maakte maar weer eens duidelijk dat het normale denken helemaal niet zo normaal is.

Ik kijk terug op een geslaagde 2-daagse waarbij er zeker nog verbeterpunten zijn, maar het duidelijk is dat met deze bijeenkomsten meer begrip wordt gekweekt en handvatten worden aangereikt.

#autisme #almelo #svdrc2012 #sport #deklup #onbeperktsporten


Loading cart ⌛️ ...