Geweldig voetbalfeestje jarige Aran

  • -

Geweldig voetbalfeestje jarige Aran

Categorie : Uncategorized

IMG-20151010-WA0022Afgelopen vrijdag een geweldig leuk kindervoetbalfeestje gehouden. Aran was jarig en had zeven vrienden en vriendinnetjes meegenomen. Na het uitpakken van de kado’s en een glas drinken zijn we snel aan de slag gegaan. Tijdens de speelse training krijgen de kids met alle basishandelingen van het voetbal te maken.

Belangrijk is vooral stemherkenning. Op een leuke manier krijgen de kids kleine opdrachtjes waarbij de trainer zijn stem gebruikt. Hiermee wordt zijn stem herkenbaar. Zodra dat het geval is en dat duurt slechts een paar minuten reageren de kinderen snel en alert. Iets dat de rest van de training positieve reacties oplevert.

 

IMG-20151010-WA0016Na de ladder en een aantal technische handelingen gaan we over op het beschermen van de bal door te kappen en te draaien. Mooi is te zien dat kinderen al een natuurlijke bescherming gebruiken en waarbij fysiek contact niet geschuwd wordt. Alles op een leuke en vrolijke wijze waar bij respect voor elkaar hebben erg belangrijk is.

Nog even scoren op het doel en uiteindelijk een partijvorm.

 

 

 

IMG-20151010-WA0018IMG-20151010-WA0002

90 minuten intensief, leuk en vooral gewoon bezig zijn met sport. Dat is waar je als trainer naartoe werkt. Als het dan elke keer weer lukt om lachende kids te zien weet je dat het een geslaagd feestje is geweest.

 

Mede door de goede samenwerking met sv DRC 2012 en de kantine medewerkers kunnen de kids na afloop genieten van een hapje en een drankje. Als prijs ontvangen de kids een medaille en indien gewenst de jarige een mooie goede voetbal.

 

 

Heeft ook interesse in een kindervoetbalfeestje neem dan contact op via info@prosoc.nl

[vsw id=”9OXqc7r3UTY” source=”youtube” width=”400″ height=”280″ autoplay=”no”]


Loading cart ⌛️ ...