Goldstars Heracles steunen Passend Voetbal

Goldstars Heracles steunen Passend Voetbal

Categorie : Uncategorized

Onder het motto OLD STARS FOR YOUNG STARS zal de organisatie van de Almelo City Cup ook bij de 2e editie weer een verloting houden voor een GOED DOEL.

Voor het komende toernooi is gekozen voor een heel mooi initiatief van de Almelose voetbaltrainer Peter van Meerten. Hij biedt jongens en meisjes met oa Autisme en of ADHD de gelegenheid om speciale voetbaltrainingen te volgen op het complex van SV DRC 2012 in Almelo. Het uiteindelijke doel is deze jeugd zoveel vertrouwen geven dat zij ook in het reguliere clubvoetbal hun plezier weten te vinden.
Wij zijn er van overtuigd dat alle oldies net als vorig jaar de loten gretig zullen afnemen zodat we met z’n allen er voor zorgen dat deze kinderen ook allemaal in hetzelfde voetbaltenue hun trainingen kunnen afwerken. Voor meer informatie www.passendvoetbal.nl of op facebook Passend Voetbal.

Ik kan alleen maar dankbaar zijn voor dit geweldige gebaar en onderschrijf de woorden dan ook volledig. Dank aan de organisatoren van de Almelo City Cup en de Gold Stars Heracles Almelo


Loading cart ⌛️ ...