Nominatie 2015 Almelose Sportverkiezing !!!

Nominatie 2015 Almelose Sportverkiezing !!!

Categorie : Uncategorized

sva2015

 

sva2015001Alle spelers, ouders, trainers, SV DRC 2012 en sponsoren van harte met de nominatie Sportstimuleringsproject  Almelo 2015 !

Vorig jaar waren we er al bij met een nominatie, maar met slechts drie maanden “ervaring” was een uitverkiezing niet erg waarschijnlijk. Nu na een vol jaar zijn hebben we de nominatie meer dan verdient. Van 4 naar 24 kinderen is een deelnamepercentage die in weinig sporten zo snel wordt bereikt. Verder wordt door dit project ook de aandacht geschonken die de spelers verdienen. Het is ook geen eenmalig project en wordt ook niet slechts 1x per jaar uitgevoerd. Elke week staan de spelers met veel plezier weer op het veld en de resultaten ( 2 spelers die het reguliere voetbal met succes zijn binnengestroomd) zijn fantastisch !

Als concurrenten zijn ATV De Molenhoek en Almelo Allee genomineerd. Geduchte medekandidaten voor de titel, maar voor mij zijn wij samen al winnaar !

29 januari 2016 zullen we het weten.

Een hele trotse trainer,

Peter van Meerten

#Almelo #AWTD #tubantia #prosoc #autisme #voetbal

Sportstimuleringsproject (hier kan niet op gestemd worden).
Autiteam

foto
Voetbal Mooie kans voor kinderen met Autisme om onder begeleiding te voetballen. In een jaar gegroeid van 4 naar 24 deelnemers in Almelo.
ATV de Molenhoek (nieuwe baan)

foto
Tennis Speciaal lidmaatschap opgezet en een ¾ tennisbaan aangelegd om jeugd te stimuleren tot tennis.
Almelo Allee

foto
Hardlopen Hardloop-, wandel-, en fiets evenement met 1800 deelnemers in een prachtig groen gebied in Almelo (Gravenallee)

 


Loading cart ⌛️ ...