Passend Voetbal zoals het hoort

  • -

Passend Voetbal zoals het hoort

Categorie : Uncategorized

img-20161027-wa0002Op donderdagmiddag zijn bij SV Juliana ’32 de onderlinge 4 tegen 4 voetbalwedstrijden geweest tussen de gastheren en de jongens uit Enschede. De viertallen speelden alsof hun leven er van af hing, want verliezen is ook voor deze jongens en meiden niet iets waar ze op zitten te wachten.

Dat Passend Voetbal Enschede qua uitslag de bovenliggende partij was is niet zo gek en al helemaal niet belangrijk, want zij spelen tenslotte al twee jaar met elkaar. Hengelo’s Juliana komt er snel aan en de volgende ontmoeting zal voor de Enschedese jongens niet zo makkelijk verlopen.

20161027_173732-mediumOpvallend was dat de jongens voor elkaar veel respect hadden (Enschede had soms de stand wat minder moeten benadrukken) maar na een overtreding of hands was het de “dader’ die zelf aangaf dat het een vrije trap voor de tegenstander was. iets waar men in het reguliere voetbal nog veel kan leren.

Na afloop was er natuurlijk ook wel een beetje verdriet en boosheid bij een aantal, want je verwacht er zo ontzettend veel van, maar als het dan anders loopt, mag je verdrietig zijn. De manier waarop dan de teleurstelling wordt verwerkt is lovenswaardig.

20161027_172139-mediumIk wil iedereen, spelers en ouders, bedanken voor de aanwezigheid, de sportiviteit en vooral het enthousiasme. Binnenkort kan Enschede zich opmaken voor een wedstrijd tegen het Almelose team.


Loading cart ⌛️ ...