Prosoc gaat samenwerking aan met Acerbis Sportswear

Prosoc gaat samenwerking aan met Acerbis Sportswear

Categorie : Uncategorized

acerbislogoVoor het seizoen 2015-2016 heeft Prosoc de samenwerking gevonden in een nieuwe kledingleverancier. In navolging van oa Heracles Almelo, Cercle Brugge en OD Las Palmas zal Acerbis Football (teamwear) worden gedragen door de Prosoc teams die aan de diverse evenementen deelneemt. Het team dat meedoet aan het Beachsoccer toernooi in Goor zal de eer hebben het tenue als eerste te showen.

Acerbis is een Italiaans merk dat al meer dan 40 jaar actief is in de sportwereld en dan met name in de motorcrosswereld. Tien jaar geleden zijn de eerste schreden gezet in de voetbalwereld. Acerbis kenmerkt zich door een constante groei in de sportwereld. Acerbis is gespecialiseerd in design en het fabriceren van kleding en accessoires binnen de voetbalwereld. Ook wordt continu onderzoek gedaan naar innovatieve ontwikkelingen wat betreft materiaalkeuze

Prosoc is erg blij met de samenwerking en hoopt dat de nieuwe kleding zorgt voor een verdere professionele uitstraling en verbetering van de talentontwikkeling.

acerbisshirt  acerbisshort

 

 

 

 

 

 

football

 


Uitloggen op dit account

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading cart ⌛️ ...