Prosoc organiseert Sport in de spelweek

  • -

Prosoc organiseert Sport in de spelweek

Categorie : Uncategorized

2-groepsfotoIn opdracht van de wijkcommissie ZuidOost Almelo heeft Prosoc twee dagen het sport onderdeel op zich mogen nemen. Opdracht was dat de 50 kinderen vooral veel plezier moesten beleven aan de diverse onderdelen en ook nog eens lekker in beweging moesten zijn. Voor deze vraagstelling ben je bij Prosoc aan het juiste adres.

Op 23 en 24 augustus hebben de kinderen twee fantastische middagen mogen beleven. Samen met de diverse vrijwilligers werd er onder Olympische vlag gestreden om de felbegeerde titel sportteam van wijk ZuidOost. In de leeftijd van 5 tot 12 jaar waren de kinderen ingedeeld in landenploegen. Spanje, Belgie, Nederland, Duitsland, Italie Brazilie en Frankrijk vertrokken dinsdag onder politiebegeleiding vanaf het wijkcentrum en werden met de  volksliederen van elk land binnengehaald op het sportcomplex van SV DRC 2012.

4-spelTijdens de diverse spelen was er genoeg tijd om van een lekkere versnapering te genieten en ondanks de warme temperaturen werd er fanatiek gesport. Tijdens de eerste middag was er ook aandacht voor fysiotherapie. Fysiotherapie Almelo was met twee man sterk aanwezig om de kinderen op een leuke en ludieke manier kennis te laten maken met het fenomeen fysiotherapie.

Op de woensdagmiddag was het fanatisme niet minder. De temperaturen stegen, het plezier en de inzet eveneens.

Prosoc wil de vrijwilligers, wijkcommissie ZuidOost en natuurlijk de deelnemers hartelijk dank voor hun inzet. Het waren twee geweldige dagen.

 


Loading cart ⌛️ ...