Prosoc samen met SV DRC 2012 en de schoolsportvereniging

  • -

Prosoc samen met SV DRC 2012 en de schoolsportvereniging

Categorie : Uncategorized

IMG-20160211-WA0003Sinds vier weken geeft Prosoc in opdracht van het #Sportbedrijf Almelo en in samenwerking met SV DRC 2012 voetbaltrainingen voor kinderen woonachtig in de wijk De Riet. In de sporthal aan de Kamperfoeliestraat trainen 13 kinderen van twee basisscholen hard aan hun voetbalkwaliteiten.

En dat gaat goed, want na vier weken zijn ze heel erg vooruit gegaan. De coördinatie en de passing zijn verbeterd en het samenspel wordt ook steeds beter. Mede door het gebruik van de senseball worden de spelers steeds meer vertrouwd met de bal. Maar vooral het plezier en inzet die de kinderen tonen geeft aan hoe leuk het is om samen toe voetballen in een veilige omgeving.

20160211_151241_resizedProsoc heeft tijdens de trainingen hulp van een aantal stagiaires en wordt tevens geassisteerd door Pascal van Berkum, speler van het 1e team van NEO Borne.

Bij de Schoolsportvereniging kan je direct na schooltijd lekker sporten bij jou in de buurt met je vriendjes en/of vriendinnetjes. Elke verlengde schooldag  periode worden er door Almelose sportverenigingen andere sporten aangeboden. Een echte trainer van de sportvereniging zal jou in vier of zes weken kennis laten maken met de door jou gekozen sport. Als je de sport leuk vindt kun je na de zes weken ook kiezen om eens een kijkje op die sportvereniging te nemen. Kijk goed welke sport er wordt aangeboden en schrijf je in voor de Schoolsportvereniging tijdens de VSD van Scoop Welzijn

logo-sportbedrijf-almeloProsoc zal ook in maart trainingen geven zie onderstaand schema:

 

 

woensdag:  16 maart   23 maart   30 maart   6 april   13 april   20 april
Tijd:  14.30 – 15.30 uur
Locatie:  Gymzaal Willem de Clerqstraat    Willem de Clerqstraat 23a    7604 AR Almelo

Interesse: schrijf je in voor de Schoolsportvereniging tijdens de VSD van Scoop Welzijn in jouw wijk.


Loading cart ⌛️ ...