Samenwerking met verjaardagindemaak een feit

Samenwerking met verjaardagindemaak een feit

Categorie : Uncategorized

Prosoc voelt zich sociaal maatschappelijk betrokken en heeft in verjaardagindemaak een geweldige partner gevonden om mee samen te werken.

Op de website van Verjaardag in de Mak staat onder andere de navolgende tekst waar Prosoc zich helemaal in kan vinden.

verjaardagindemaak2-300x142Verjaardagindemaak helpt Almelose gezinnen met kinderen van 4 tot 12 jaar waarin sprake is van armoede met het organiseren van een onvergetelijke verjaardag.

“Wij zijn enthousiaste vrijwilligers die graag iets willen betekenen voor kinderen die door moeilijke omstandigheden niet in staat zijn een fijn verjaardagsfeest te organiseren.”

Intermediairs zoals gezinscoaches kunnen door het aanmeldingsformulier op de website www.verjaardagindemaak.nl in te sturen een kind aanmelden voor onze hulp. Dit  het liefst enkele maanden vóór de verjaardag van het kind.

Wanneer het mogelijk is en we instemmen met de aanvraag, vraagt de  gezinscoach aan de ouders of zij deel willen nemen aan “Verjaardag in de Maak”. Zodra de naam van het kind en gezin, adres, de verjaardatum en het telefoonnummer naar ons gemaild zijn, nemen we contact op met het gezin en gaan we op bezoek. De coach zelf hoeft niet mee maar kan bij het eerste contact aanwezig zijn. Tijdens het gesprek proberen we helder te krijgen hoe het kind graag de verjaardag wenst te vieren en waar we eventueel bij kunnen helpen. We inventariseren de ideeën van het kind en de ouders door te vragen naar hobby’s of speciale interesses. Wil het kind een kinderfeestje of heeft een familiefeestje de voorkeur?

We maken bij het vormgeven van het verjaardagsfeest gebruik van de kwaliteiten van het gezin, van onze eigen kwaliteiten en van het Almelose netwerk en proberen dat netwerk steeds groter te maken. Aan ondernemers of aan de partners van het Armoedepact Almelo vragen we zonodig medewerking.

We helpen bij het organiseren van een feestje op maat. Alles wat de familie zelf kan doen ze zelf, wij activeren, denken mee en vullen aan. We proberen het feest zó te organiseren dat een volgende verjaardag ook zonder onze hulp georganiseerd kan worden. We verstrekken geen middelen om naar een pretpark af te reizen, de verjaardagen worden gevierd in Almelo.

Als  tegenprestatie voor het meewerken aan een kinderfeestje kunnen we op onze website reclame maken voor het bedrijf of de organisatie.
Door samen met het gezin een fijne verjaardag te realiseren hopen wij dat

  • het kind een fijn onbezorgd feestje zal hebben,
  • de banden binnen en buiten het gezin versterkt zullen worden,
  • de gezinnen een volgende verjaardag op eigen kracht kunnen vieren.

Uitloggen op dit account

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading cart ⌛️ ...