Sponsor Autocrew Topgear aan het woord

  • -

Sponsor Autocrew Topgear aan het woord

Categorie : Uncategorized

Prosoc heeft in Autocrew Topgear een goede sponsor gevonden. Eigenaar Bert Verbeek kan zich helemaal vinden in de wijze waarop Prosoc zich sociaal en maatschappelijk verantwoord opstelt en is zeer positief over vooral het voetbal voor kinderen met een vorm van autisme.

Website Autocrew Topgear Almelo

AutoCrew Topgear Autoservice  is sinds 1 juli 2004 als universeel autobedrijf gevestigd in Almelo. Al vanaf 1975 is op deze plek aan de Berkelstraat een autobedrijf gevestigd. Bij veel Almeloërs toen bekend onder de naam Pardel en later Viborg. Totdat in 2004, de huidige eigenaar, Bert Verbeek (die in dienst was bij Viborg) besloot om zelfstandig een universeel autobedrijf te gaan runnen. De naam Topgear Autoservice past wat hem betreft bij; jong, enthousiast en vakkundig.

[vsw id=”5f9S0ZkeMrc” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”yes”]

Topgear is in 2014 aangesloten bij de mondiale AutoCrew organisatie. Hierdoor beschikt Topgear over alle actuele informatie over uw auto en is de kennis van alle medewerkers up-to-date. Vanwege de know-how, kennis, ervaring en trainingen van en door Bosch.

Topgear is een garagebedrijf waar persoonlijke service geen extra, maar een vanzelfsprekendheid is en waar u als klant centraal staat. U kunt er terecht met alle merken en alle type auto’s, met behoud van fabrieksgarantie. Topgear helpt u graag met een simpele vraag of met een ingewikkelde reparatie. Voor APK, reparatie en onderhoud, uitlijnen, aircoservice etc. (ook aan bedrijfsauto’s) bent u bij Topgear aan de Berkelstraat op het juiste adres.

Uiteraard werkt Topgear uitsluitend met kwaliteitsonderdelen, doen we een prijsopgave vooraf en zijn we aangesloten bij brancheorganisaties zoals RDW, BOVAG en NAP (nationale autopas).

Topgear is er voor u, 5 dagen per week en op zaterdag op afspraak. De koffie staat niet klaar, maar we zetten hem graag vers voor u!

 

bert_0
Bert Verbeek Eigenaar en allround monteur.
sander_0
Sander de Boer Allround monteur en Mercedes specialist.

 

Team Topgear


Loading cart ⌛️ ...