Trainer ik ben de weg kwijt cursus goed ontvangen

  • -

Trainer ik ben de weg kwijt cursus goed ontvangen

Categorie : Uncategorized

image10Op 12 oktober en 2 november 2016 zijn twee scholingsavonden gehouden in samenwerking met Stichting de Klup Twente.

In de Business ruimte en op het veld van Excelsior’31 te Rijssen werd met deelname van een zeer gemotiveerde en enthousiaste groep, een praktische scholing geven voor trainers, begeleiders, bestuursleden en geïnteresseerden gehouden. Een praktische scholing voor trainers en coaches om kinderen en jongeren met ADHD, Autisme of gedragsproblemen mee te laten sporten in groepsverband. Bij mensen met autisme werkt de informatieverwerking in de hersenen op een andere manier. Met autisme word je geboren en het blijft gedurende je hele leven een rol spelen.

image6Het is binnen een vereniging niet altijd bekend of een kind een (psychosociale) beperking heeft, wat een vereniging wel weet is dat sommige kinderen moeilijk bij de groep gehouden worden.

De scholing gaf de trainer handvatten om een leuke en leerzame training te kunnen geven aan een groep waarin zich één of meer mensen bevinden met ADHD, autisme of gedragsproblemen zo bleek uit de opmerkingen van de deelnemers.

Ook als er niets bekend is over de ‘lastige kinderen’, kunnen trainers en coaches baat hebben bij deze praktische scholing ‘Trainer, ik ben de weg kwijt’. Krijg (weer) plezier in het aanbieden van je sport aan een groep!

155100 Logo Prosoc DEFDe scholing ‘Trainer ik ben de weg kwijt’ bevatte 2 bijeenkomsten van ieder ongeveer 1,5 uur.
De eerste bijeenkomst stond in het teken van Tips, Tricks & Experience en de tweede in het teken van Training & Experience.

Er is bewust gekozen om een aantal weken tussen de bijeenkomsten in te laten, zodat de deelnemers tijdens het trainen of coachen kunnen oefenen met de tips & tricks.

Namens de organisatoren danken wij de groep voor hun enthousiasme en wensen hen heel veel succes in hun trainers cq begeleiders carrière.


Loading cart ⌛️ ...