Trainer ik ben de weg kwijt in Rijssen

  • -

Trainer ik ben de weg kwijt in Rijssen

Categorie : Uncategorized

twente actiefProsoc in samenwerking met De Klup en Twente Actief zal op 12 oktober en 2 november 2016 in de Business ruimte en op het veld van Excelsior’31 te Rijssen een praktische scholing geven voor trainers, begeleiders, bestuursleden en geïnteresseerden.

Scholing ‘Trainer, ik ben de weg kwijt’

een praktische scholing voor trainers en coaches om kinderen en jongeren met ADHD, Autisme of gedragsproblemen mee te laten sporten in groepsverband. Bij mensen met autisme werkt de informatieverwerking in de hersenen op een andere manier. Met autisme word je geboren en het blijft gedurende je hele leven een rol spelen.

indexHet is binnen een vereniging niet altijd bekend of een kind een (psychosociale) beperking heeft, wat een vereniging wel weet is dat sommige kinderen moeilijk bij de groep gehouden worden.

Deze scholing geeft de trainer handvatten om een leuke en leerzame training te kunnen geven aan een groep waarin zich één of meer mensen bevinden met ADHD, autisme of gedragsproblemen.

Ook als er niets bekend is over de ‘lastige kinderen’, kunnen trainers en coaches baat hebben bij deze praktische scholing ‘Trainer, ik ben de weg kwijt’. Krijg (weer) plezier in het aanbieden van je sport aan een groep!

155100 Logo Prosoc DEFDe scholing ‘Trainer ik ben de weg kwijt’ bevat 2 bijeenkomsten van ieder ongeveer 1,5 uur.
De eerste bijeenkomst staat in het teken van Tips, Tricks & Experience. De tweede bijeenkomst staat in het teken van Training & Experience.

Er is bewust gekozen om een aantal weken tussen de bijeenkomsten in te laten, zodat de deelnemers tijdens het trainen of coachen kunnen oefenen met de tips & tricks.

Scholing ‘Trainer ik ben de weg kwijt’
Woensdag 12 oktober en Woensdag 2 november 2016
Aanvang: 19:30 – 21:00uur (inloop vanaf 19.15uur)
Locatie: Business ruimte en veld Excelsior’31, Arend Baanstraat 102a
Kosten: geen (normaal tarief is € 60 per persoon totaal)
Aanmelden: ellen@deklup.nl t/m 10 oktober
Maximaal 20 deelnemers (let op: vol = vol)
Bij grote vraag kunnen we de scholing herhalen, tegen normaal tarief.
De scholing is een samenwerking van De Klup Twente, Prosoc voetbalschool en Iedereen Actief

PDF FLYER


Loading cart ⌛️ ...