Werkbezoek Burundi groot succes

Werkbezoek Burundi groot succes

Categorie : Uncategorized

10003717_10152493695888669_7243716955715721114_oVan 7 tot en met 19 juni is Prosoc op werkbezoek geweest in Burundi. Sinds 2013 heeft Prosoc zich verbonden aan de voetbalschool INTWARI CDIF. Een voetbalschool die zich naast het voetballen ook richt op de sociale en maatschappelijke hulp die het kan bieden als voetbalschool.

Na een geweldige aankomst op het vliegveld door de spelers van de U15 en het geven van enkele interviews voor nationale media, was het eerst bijkomen van een lange doch prettige vliegreis met Ethiopian Airlines.

IMG_0173De daarop volgende dagen stonden in het teken van trainingen geven aan de diverse leeftijdsgroepen, trainers bijscholen in zowel vaardigheden als technische/tactische oefenstof en het onderhouden van contacten. Denk hierbij aan het bezoeken van de Minister van Sport van Burundi, de Burundese voetbalbond, de Nederlandse Ambassadeur, Heineken/Brarudi Burundi en enkele andere bedrijven cq organisaties.

IMG_0899Tijdens een van de dagen een clinic gegeven in het Nationale stadion van Burundi, waarbij pers en veel trainers vanuit de binnenlanden waren toegestroomd. Met veel plezier en enthousiasme de vragen van de mensen beantwoord. De Burundezen zijn klaar voor de 2e stap. nl een U15 nationaal team. Hierin zal Prosoc opnieuw een rol spelen, waarbij aankomende maanden met de diverse instanties nauw zal worden samengewerkt en er vanaf 2015 een volgende stap naar het uiteindelijke doel zal worden gezet, nl meedoen met een representatief team aan de Africa Cup u17.

 


Uitloggen op dit account

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading cart ⌛️ ...